Dóka Éva borászatát Szeszgyárnak is becézik, nem véletlenül, hiszen egy XIX. századi pálinkafőzde épületébe költözött, és ezzel megörökölte az elnevezést is. Megőrizték az ipari műemlék épület jellegét, de a hangsúly a pálinka helyett a zalai borokra került.
„Tiszteljük a hagyományokat, hiszen abban nőttünk föl, emlékszünk az ízekre, apáink, nagyapáink boraira. Jók voltak, néha kiemelkedően jók. Használjuk a tudást, amit tőlük kaptunk örökül, de azt is, amit önállóan szereztünk meg. Biztosak vagyunk benne, hogy büszkék lennének ránk. A világ e kis szeglete és a zalai bor fejlődik. Ebben a fejlődésben akarunk mi is részt venni, még jó sokáig.”
A tradicionális szőlőfajták adják az alapot, a hagyományok és a modern borászati technológiák ötvözésével pedig létrejönnek a zalai táj borai. Boraik között egyaránt kóstolhatunk gyöngyöző bort, friss, reduktív fehér és rozé borokat, a Zalai borvidék közösségi markáját a Hegykét, valamint ászokhordós érlelésű fehér és vörösborokat.
A borok és a címkéik is magukért beszélnek.