Vissza
Mustár

Kanizsai mustár

Kulcsár Norbert és Szolnok Ferenc

Zalai régió

A Kanizsai mustár elkötelezett a minőségi, hazai alapanyagok használata iránt, méghozzá tartósítószer-, adalékanyag- és színezékmentesen.

/

A mustárok legfőbb alapanyaga a fehér mustármag, mely nem vizesedik el, így állagát és jótékony élettani hatásait is megőrzi. Nagykanizsán, a belváros szívében működő üzemükben készülő termékeik egyedi receptúra alapján, izgalmas ízkombinációkban érhetőek el, dijoni, magos és medvehagymás változatokban.

Az ízletes mustárok húsételekhez, salátákhoz és számtalan egyéb fogáshoz kiválóan passzolnak.

Sütiket használunk az oldalunk megfelelő működésének biztosításához és az oldalunk látogatottságának elemzéséhez. További részleteket a sütitájékoztató tartalmaz.
Összes süti elfogadása
Alapvető sütik elfogadása