Vissza
Savanyúság

Noszlopi Finomságok

Fábián Balázs és Szabó Melinda

Velencei régió

A Noszlopi Finomságok konzervüzemben 1992 óta készülnek a minőségi savanyúságok és befőttek. Az alapanyagokat kizárólag magyar termelőktől, szabadföldi termesztésből szerzik be. A termelőiket folyamatosan figyelemmel kísérik, az alapanyagként használt zöldségek minőségét már a termőföldeken, a vetőmagtól a szedésig felügyelik.

/

A naponta frissen az üzembe kerülő alapanyagból aztán szigorúan ellenőrzött technológiával, tartósítószer nélkül, hőkezeléssel állítják elő a prémium savanyúságokat.

A különböző összeállításban készülő termékek egyedi ízvilága a saját maguk által kifejlesztett és az évek során tökéletesített receptúráknak köszönhető. A Noszlopi Finomságok kínálatában szinte bármilyen típusú ételhez megtalálhatjuk a megfelelő kiegészítő ízeket.

Sütiket használunk az oldalunk megfelelő működésének biztosításához és az oldalunk látogatottságának elemzéséhez. További részleteket a sütitájékoztató tartalmaz.
Összes süti elfogadása
Alapvető sütik elfogadása