Az izsáki Gedeon birtokon ma 80 hektáron gazdálkodik, szőlőik fajtaválasztékban a hagyománytisztelet jut kifejezésre, mivel elsősorban autentikus alföldi szőlőfajtákkal foglalkoznak, mint arany sárfehér, kövidinka, generosa és egyéb hazai szőlőfajták. A fajták mellet nagy figyelmet szentelnek terület és a dűlők egyedi adottságainak is. A családi tradíciók mellett a modernitás jellemzi törekvéseiket. A borászatban a Dunai borvidékre jellemző reduktív, könnyed, friss, gyümölcsös fehér és rosé borokat készítenek elsősorban, azonban érlelt vörösborok is készülnek a pincészetben. Árpád a pezsgőmesteri tapasztalatait is hasznosítja, a buborékok iránti vonzalma a gyöngyözőborok könnyedségében mutatkozik meg.
A Régiók kincsei szortimentet a Gedeon borászat fehér- és rosé borokkal színesíti.