Vissza
Méz

Bivalyos tanya

Váraljai László

Alföldi régió

A 30 éve, Ásotthalmon fejlődő családi gazdaság tanyáján elsősorban batáta termesztésével, fűszerkészítéssel, illetve méhészkedéssel foglalkoznak.

/

A kaptárak kihelyezése nagy szakértelmet igényel, ezen is múlik, milyen méz lesz a végeredmény. De nem csak a kész termék a lényeg, a folyamat megélése, a természet és a méhek kapcsolatának megértése is kifejezett célja a gazdáknak. Ismerni kell hozzá a méhek szükségleteit és életciklusait - a méhcsaládokról való gondoskodás meg is hozza gyümölcsét. A kitartó munka jutalma a méz aranyló finomsága, melyből jelenleg 11 félét állítanak elő a Bivalyos tanyán.

A lenyűgözően finom és egészséges mézek ételek és italok ízesítésére egyaránt tökéletesek, de magában fogyasztva is mennyeiek.

Sütiket használunk az oldalunk megfelelő működésének biztosításához és az oldalunk látogatottságának elemzéséhez. További részleteket a sütitájékoztató tartalmaz.
Összes süti elfogadása
Alapvető sütik elfogadása